Utro kongsberg by En tidligere salgssjef for Øst-Europa i Kongsberg Defence Communications er i en ØKOKRIM-sak dømt til fire og et halvt år i fengsel. To år av. Torsdag begynner en 14 dager lang ankesak i det som er en av norgeshistoriens største saker innen økonomisk utroskap. -Økokrim har tiltalt en tidligere ansatt i KONGSBERG for økonomisk utroskap. Dette ser vi alvorlig på og vil følge denne prosessen nøye videre. En tidligere salgssjef i Kongsberg Defence Communications er tiltalt for grovt økonomisk utroskap. Korrupsjonssiktelsen mot Kongsberg.

Aftenposten

Utro kongsberg by De har blant annet foretatt en rekke avhør og ransakinge r i Romania i forbindelse med korrupsjonssiktelsen. Økokrim har etterforsket mistanker om grov korrupsjon knyttet til leveranser av kommunikasjonsutstyr fra Kongsberg-gruppen til offentlige instanser i Romania i perioden Tiltalen omfatter tapping av selskapene for omtrent millioner kroner eller mer, fordekt som betalinger til agenter og en underleverandør, opplyser Økokrim.

Samarbeidet med Økokrim Styreleder Finn Jebsen i Kongsberg Gruppen utro kongsberg by i en børsmelding at konsernet har samarbeidet med Økokrim siden de ble kjent med siktelsen for over to år siden, utro kongsberg by. Økokrim tok ut siktelse mot Kongsberg Gruppen og Kongsberg Defence Aerospace i og har etterforsket mistanker om grov korrupsjon knyttet til leveranser av kommunikasjonsutstyr fra Kongsberg Gruppen til offentlige instanser i Romania i perioden til I en børsmelding fra Kongsberg-gruppen understreker Jebsen at etter deres mening har Økokrims etterforskning vært en grundig prosess der alle fakta i saken er belyst.

Korrupsjonssiktelsen mot Kongsberg Gruppen er henlagt, men Økokrim har tiltalt en tidligere salgssjef i Kongsberg Defence Communications. Økokrim har henlagt korrupsjonssiktelsen mot Kongsberg Gruppen ASA, men en tidligere salgssjef i Kongsberg Defence Communications er. En tidligere salgssjef i Kongsberg Defence Communications er tiltalt for grovt økonomisk utroskap. Korrupsjonssiktelsen mot Kongsberg.

Økokrim har henlagt korrupsjonssiktelsen mot Kongsberg Gruppen ASA, men en tidligere salgssjef i Kongsberg Defence Communications er. En tidligere salgssjef i Kongsberg Defence Communications er tiltalt for grovt økonomisk utroskap. Korrupsjonssiktelsen mot Kongsberg. En tidligere salgssjef i Kongsberg Gruppen er tiltalt for å ha tappet selskapet for over millioner kroner.

Laagendalsposten - Tidligere Kongsberg-salgssjef tiltalt for økonomisk utroskap

En tidligere salgssjef i Kongsberg Defence Communications er tiltalt for grovt økonomisk utroskap. Korrupsjonssiktelsen mot Kongsberg. En tidligere salgssjef for Øst-Europa i Kongsberg Defence Communications er i en ØKOKRIM-sak dømt til fire og et halvt år i fengsel. To år av. Torsdag begynner en 14 dager lang ankesak i det som er en av norgeshistoriens største saker innen økonomisk utroskap.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail