Sex p sex med andre Ofte skjer det utroskap på grunn av et hormonell styrt ønske om sex med andre mennesker. Noen av de eldste seksuelle undersøkelsene, som. Jeg aner ikke om det er "vanlig" at folk ønsker å ha sex med andre når de er i forhold, men jeg tror ikke det. Om du er usikker på hva jenta di. Jeg har vurdert å la ham ha sex med andre en periode, men jeg tror ikke jeg kan takle det. Vi håper at det skal gå over, men hva om det ikke gjør det? Hva om. Kjæresten min ble som sagt knust men det har også kommet frem i ettertid at han har et ønske om å ha sex med andre jenter. Han føler han går.

'+e.title+"

Sex p sex med andre Det er jo kun deres business after all.

På tross av min partners ønske om et åpent forhold unnet vedkommende ikke meg det samme men hadde likevel turet frem med regulære forhold på si. Synes det er totalt umoralsk å skulle ønske alle andre enn den du elsker til sengs, og ser heller ikke hvorfor man skal ha behov for en annen i senga, når man kan ha en man elsker.

Nå vet ikke jeg hvor du kommer fra eller bor, men ting har såklart også mye å gjøre med hvilke miljøer du selv vanker i, også om du skulle bo i Oslo. Men da med andre, ikke med min mann. Gikk jeg ut dro jeg tidlig hjem da jeg ikke hadde krefter til dette livet. Men selv om vennskap og kjærlighet sex p sex med andre i bunnen av et forhold, er det ikke gitt at man har det samme behovet for sex.

Hei jeg har en kjæreste som jeg elsker uendelig mye, men i det siste har jeg begynt å drømme at jeg har sex med andre. Jeg blir også veldig. Jeg har vurdert å la ham ha sex med andre en periode, men jeg tror ikke jeg kan takle det.

Vi håper at det skal gå over, men hva om det ikke gjør det? Hva om. Ofte skjer det utroskap på grunn av et hormonell styrt ønske om sex med andre mennesker. Noen av de eldste seksuelle undersøkelsene, som.

«Jeg tenner på å se mannen min ligge med andre - er det normalt?»

Jeg har vurdert å la ham ha sex med andre en periode, men jeg tror ikke jeg kan takle det. Vi håper at det skal gå over, men hva om det ikke gjør det? Hva om. Jeg aner ikke om det er "vanlig" at folk ønsker å ha sex med andre når de er i forhold, men jeg tror ikke det. Om du er usikker på hva jenta di.

En 21 år gammel mann lurer på hvorfor ereksjonen svikter når han har sex med kjæresten sin, mens en kvinne tenner på at mannen hennes.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail